Rijssen Tauros

Nieuwbouwplan 't Opbroek Rijssen

Vijf fraaie rijwoningen Tauros

Kavelgrootte vanaf 133 m²
Inhoud circa 404 m³
Woonoppervlak circa 106 m²
Bouwjaar 2019

Prijzen vanaf € 227.500.-- vrij op naam

Wonen in Rijssen

De nieuwe wijk ’t Opbroek ligt nabij het Landgoed Oosterhof. De oostzijde van het gebied kenmerkt zich door een kampen- en hoevenlandschap. De noordzijde is gelegen aan het open beekdallandschap waar de Regge doorheen slingert. De gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen zoals de N347, de A1 en het centrum van Rijssen maakt de wijk ’t Opbroek zeer gewild. Het gebied wordt ontsloten door de Leijerweerdsdijk, de Wethouder H.H. Korteboslaan en de Enterstraat. De N347 doorsnijdt het gebied in noordzuidrichting.

 

De wijk ’t Opbroek

De nieuwe wijk ’t Opbroek grenst aan Landgoed Oosterhof. De oostzijde van het gebied kenmerkt zich door een kampen- en hoevenlandschap. De noordzijde is gelegen aan het open beekdallandschap waar de Regge doorheen slingert. De gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen zoals de N347, de A1 en het centrum van Rijssen maakt de wijk ’T Opbroek zeer gewild. Het gebied wordt ontsloten door de Leijerweerdsdijk, de Wethouder H.H. Korteboslaan en de Enterstraat. De N347 doorsnijdt het gebied in noordzuidrichting. De ontwikkeling van dit plan is opgeknipt in verschillende fasen. In deze fase ontwikkelt en bouwt Groothuis Wonen 33 woningen.

De nieuwbouwwoningen in 't Opbroek worden onderscheiden in vijf types. Als knipoog naar de huidige situatie en de liefde voor de omgeving hebben deze woningtypes de namen van koeienrassen. De woningen zijn volledig klaar voor de toekomst met zonnepanelen en worden gasloos opgeleverd.

Indien u geïnteresseerd bent in deze fraaie woningen kunt u een inschrijfformulier invullen en  daarop uw keuze kenbaar maken. Het indienen van het formulier dient te geschieden voor 8 mei aanstaand. Nadien zal de toewijzing plaatsvinden. U krijgt hierover bericht van ons.

Voor de rijwoningen Tauros hebben wij vijf kavels gereserveerd.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar indien u verdere vragen heeft. Wij wensen u alvast veel plezier met het doornemen van de informatie en wij hopen u binnenkort persoonlijk te ontmoeten.