Zwaluwstraat 4 Enschede

 

Zwaluwstraat 4 te Enschede

Kavelgrootte224 m²
Inhoud560 m³
Woonoppervlak145 m²
Bouwjaar1993

Verkocht

De eerste indruk: Een heerlijk gevoel van licht en ruimte als je de woonkamer binnenkomt doordat de woonkamer aan de achterzijde is gesitueerd met een bijzonder brede schuifpui en een architectonisch zeer fraaie uitbouw. De foto’s geven u deze indruk maar het gevoel ter plaatse is nog veel beter.

Deze ruime eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en een extra werkruimte brengen wij u dan ook van harte onder de aandacht. Ook uw auto parkeert u op eigen terrein of in de aangebouwde garage.

Via de voordeur komt u in een riante hal met voldoende ruimte voor de kapstok. Vanuit de hal zijn het toilet, de garage en de keuken/woonkamer te bereiken. De woonkamer is tuingericht en voorzien van een plavuizen vloer. Vanuit de woonkamer is de bijzonder sfeervolle aanbouw via een hoge en volledig openslaande ‘knik’deur te bereiken. In deze aanbouw ligt een houten vloer en staat een houtkachel.

De woonkamer en de keuken zijn gescheiden door middel van schuifdeuren die in de wand kunnen worden geschoven. In de woonkeuken is voldoende ruimte voor een grote tafel. De inbouwkeuken is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelkast.

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een werkruimte met brede dakkapel en een eenvoudige badkamer met wastafelmeubel en douche. Hier is een mogelijkheid om een ligbad aan te sluiten. Het separate toilet is via de overloop te bereiken.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog eens 2 zolderkamers en voldoende bergruimte.

De achtertuin is met veel zorg aangelegd en ook hier ervaart u een prettige sfeer. Door de glazen overkapping kunt u ook langer in de avond buiten vertoeven. In de tuin staat tevens een stenen schuur. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Ook is er aandacht besteed aan lage energielasten. Op het dak zijn 22 zonnepanelen aangebracht en de begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. De CV-ketel is in 2015 vernieuwd. Ook zijn er rolluiken aangebracht. De beglazing in de hele woning is geïsoleerd.

De woning die in 1993 is gebouwd staat in een gezellige woonstraat met fijne buren. Het buitengebied is te voet snel te bereiken en ook het winkelcentrum en de scholen bevinden zich op korte afstand. Voor de kleine kinderen is er een speeltuin aangelegd die vlak bij de woning is gelegen.

Kortom: een bijzonder goed onderhouden en sfeervolle woning met een groot volume.

In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie verplicht worden gesteld.