Robijnstraat 30 Hengelo

 

Robijnstraat 30 Hengelo

Opslagruimte 756 m²
Kantoorruimte 296 m³
   
   

Huurprijs op aanvraag

 OOK BESCHIKBAAR VOOR TIJDELIJKE OPSLAG.

Aan de rand van het Bedrijvenpark Twentekanaal en ten zuiden van Hengelo gelegen bedrijfsruimte met overdekte laad- en losruimte. Tevens is aansluitend een volwaardige voormalige bedrijfswoning aanwezig die bijzonder geschikt is voor kantine en kantoorruimte. 

De bedrijfsruimte omvat diverse kantoren, opslagruimten/magazijn en werkruimten. De opslagruimte is toegankelijk via twee hoge elektrische sektionaal deuren. Het geheel is keurig onderhouden en aangesloten op alle noodzakelijke voorzieningen. Op eigen terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. De rijksweg A35 is direct gelegen naast het bedrijvenpark. 

Op het bedrijvenpark is de belangenvereniging BIT vóór en dóór ondernemers gevestigd en wil voor haar leden zorgen dat het ondernemen goedkoper, duurzamer en veiliger wordt.  Het lidmaatschap staat open voor alle op het bedrijvenpark gevestigde bedrijven en momenteel zijn er circa 235 leden. Op het bedrijvenpark zijn momenteel circa 350 bedrijven gevestigd waardoor circa 10.000 arbeidsplaatsen mogelijk zijn.

 

Indeling 

Begane grond:
Entree met ontvangstkantoor, magazijn/opslagruimte met tussenverdieping voor extra opslagmogelijkheid, tussenhal met toilet, twee kantoren, toilet, trap naar kelderruimte. 

Op de begane grond bevindt zich tevens de voormalige bedrijfswoning met hal, toilet, woonkamer en half open keuken. De woning is in gebruik als kantoor en kantine.

Eerste verdieping
Drie grote kantoorruimtes, drie kleine kantoorruimtes (slaapkamers van de bedrijfswoning), badkamer.

Indicatie oppervlakten

Kelder

Opslagruimte                                : 70 m²

Begane grond

Kantoor                                         : 116 m²

Opslagruimte/magazijn             : 543 m²

Overige                                          : 32 m²

1e verdieping

Opslagruimte                               : 143 m²

Kantoor                                         : 180 m²

 

De bedrijfswoning is niet in de oppervlaktematen meegenomen. De afmetingen geven uitsluitend een globale indruk van de oppervlakten. Voor serieuze geïnteresseerden is een tekening beschikbaar.