Rijssen Wagyu

Nieuwbouwplan 't Opbroek Rijssen

Twee statige vrijstaande woningen

Kavelgrootte circa 600 m²
Bouwjaar 2020
   
   

Prijzen vanaf € 550.000.-- vrij op naam

Wonen in Rijssen

De nieuwe wijk ’t Opbroek ligt nabij het Landgoed Oosterhof. De oostzijde van het gebied kenmerkt zich door een kampen- en hoevenlandschap. De noordzijde is gelegen aan het open beekdallandschap waar de Regge doorheen slingert. De gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen zoals de N347, de A1 en het centrum van Rijssen maakt de wijk ’t Opbroek zeer gewild. Het gebied wordt ontsloten door de Leijerweerdsdijk, de Wethouder H.H. Korteboslaan en de Enterstraat. De N347 doorsnijdt het gebied in noordzuidrichting.

Tekening kavel 7

Tekening kavel 7

Tekening kavel 8

Tekening kavel 8

 

De wijk ’t Opbroek

De nieuwe wijk ’t Opbroek grenst aan Landgoed Oosterhof. De oostzijde van het gebied kenmerkt zich door een kampen- en hoevenlandschap. De noordzijde is gelegen aan het open beekdallandschap waar de Regge doorheen slingert. De gunstige ligging nabij diverse uitvalswegen zoals de N347, de A1 en het centrum van Rijssen maakt de wijk ’T Opbroek zeer gewild. Het gebied wordt ontsloten door de Leijerweerdsdijk, de Wethouder H.H. Korteboslaan en de Enterstraat. De N347 doorsnijdt het gebied in noordzuidrichting. De ontwikkeling van dit plan is opgeknipt in verschillende fasen. In deze fase ontwikkelt en bouwt Groothuis Wonen 33 woningen.

De nieuwbouwwoningen in 't Opbroek worden onderscheiden in vijf types. Als knipoog naar de huidige situatie en de liefde voor de omgeving hebben deze woningtypes de namen van koeienrassen. De woningen zijn volledig klaar voor de toekomst met zonnepanelen en worden gasloos opgeleverd.

Voor de vrijstaande woningen Wagyu hebben wij twee kavels gereserveerd. Op verzoek sturen wij u graag nadere informatie toe.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar indien u verdere vragen heeft. Wij wensen u alvast veel plezier met het doornemen van de informatie en wij hopen u binnenkort persoonlijk te ontmoeten.