Oxfordstraat 29 Hengelo

Oxfordstraat 29 Hengelo

Kavelgrootte  -- m²
Inhoud 256 m³
Woonoppervlak 84 m²
Bouwjaar 2000

Verkocht

 

Met een bijzonder mooi en weids uitzicht richting Borne kunnen wij u dit comfortabele hoekappartement aanbieden. Het appartement bevindt zich op de eerste woonlaag zodat u contact houdt met de begane grond en tegelijkertijd heeft u zicht op de aan de zijkant aanwezige bomenrij. Aan de voorzijde is een ruim plantsoen aanwezig. Het winkelcentrum bevindt zich op loopafstand en dat geldt ook voor de bushalte. Voor uw auto heeft u de beschikking over een eigen overdekte parkeerplaats. Ook is er een aparte fietsenberging.

Voor de mensen die moeilijker ter been zijn is er een liftinstallatie aanwezig. Ook aan de veiligheid is gedacht. Het appartement beschikt namelijk over een videofooninstallatie zodat er is te zien wie er aan de deur staat alvorens open te doen.

Het appartement is van alle gemakken voorzien. Zo heeft u in de keuken de beschikking over een 5-pits gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast en combi-oven.  In de badkamer is een ruime douche met glazen deur aanwezig, een modern wastafelmeubel, een ligbad en een wandcloset.

Qua isolatie is er ook geen reden tot klagen. Het appartement is volledig geïsoleerd en heeft een energielabel A.

De indeling is als volgt:

Hal, woonkamer met toegang tot balkon, open keuken met toegang tot provisieruimte, toilet met wandcloset, twee slaapkamers, kleine bijkeuken met opstelplaats voor wasmachine en een keurige badkamer. De hal, keuken en woonkamer is voorzien van een fraai houten lamelparket.  In het souterrain is er nog een berging aanwezig.

Is dit kleinschalige appartementencomplex mogelijk iets voor u? Wij nodigen u van harte uit eens vrijblijvend te komen ‘sfeer proeven’. Natuurlijk zijn wij ook altijd bereidt uw vragen telefonisch te beantwoorden. 

Algemene informatie:
In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie of waarborgsom verplicht worden gesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en geldt alleen als eerste informatie. Rechten en plichten zijn pas van toepassing zodra de koopovereenkomst door alle partijen is getekend.