Oelerweg 151 Hengelo

Oelerweg 151 Hengelo

Kavelgrootte  -- m²
Inhoud 150 m³
Woonoppervlak 47 m²
Bouwjaar 1975

Verhuurd

 

Comfortabel appartement met berging op de begane grond.

Het appartement is gelegen aan de rand van de woonwijk Het Tuindorp met een snelle ontsluiting naar de rijksweg A35. Ook het centrum van Hengelo is op korte afstand gelegen. Bij het complex is een openbare parkeerplaats aanwezig voor het parkeren van uw auto.

Het complex heeft een centrale hal waar zich de liften naar de verdiepingen bevinden. Het hier aangeboden appartement bevindt zich op de eerste woonlaag. Het appartement omvat een hal, woonkamer met balkon en open keuken met provisiekast. Voorts is er een slaapkamer en een badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. De wasmachineaansluiting bevindt zich in een kast die vanuit de hal te bereiken is. Op de begane grond bevindt zich nog een eigen berging.

Het geheel is keurig onderhouden.

Algemene informatie
In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie of waarborgsom verplicht worden gesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en geldt alleen als eerste informatie. Rechten en plichten zijn pas van toepassing zodra de koopovereenkomst door alle partijen is getekend.