Morel 10 Borne

Morel 10 Borne

Kavelgrootte  150 m²
Inhoud 475 m³
Woonoppervlak 140 m²
Bouwjaar 2008

Verkocht

 

Is dit uw kans? Wonen in de prachtige en ruim opgezette woonwijk Bornsche Maten met een fraai uitzicht vanuit  uw eigen keuken op villapark Park Wildyck? Het kan! Graag brengen we deze goed verzorgde en energievriendelijke woning onder uw aandacht.

De woning is in 2008 gebouwd op een perceel van 150 m² aan de rand van de wijk. Hierdoor is er een ruim uitzicht in de omgeving. Ook de ligging ten opzichte van het centrum van Borne, de snelweg en de scholen is ideaal. Parkeren kunt u voor de deur of onder de aan de achterzijde gelegen carport. De woonkamer is aan de achterzijde gelegen zodat u veel privacy heeft en rechtstreeks in de zuid gelegen onderhoudsvriendelijke tuin kunt kijken.

Ook de komende energietransitie kunt u met vertrouwen tegemoet zien. Op het dak liggen 14 zonnepanelen waardoor u in uw eigen energiebehoefte kunt voorzien. Verder is de woning energievriendelijk gebouwd en heeft een energielabel A.

Op de begane grond bevindt zich een hal met toegang tot toilet en woonkamer. De tuingerichte woonkamer is voorzien van fraaie keramische vloertegels met (voelbaar) houtmotief en vloerverwarming. De keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken met inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, combimagnetron en natuurlijk een vaatwasser. De levensmiddelen kunt u opbergen in de provisiekast. Vanuit de woonkamer is de tuin via twee tuindeuren bereikbaar en hier bevindt zich een berging en carport.

Op de eerste verdieping heeft u het gemak van drie ruime slaapkamers en een strak  ingerichte badkamer met wastafelmeubel, ligbad, wandcloset en douchehoek met glazen deur.

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier is gemakkelijk een vierde slaapkamer af te timmeren.  Ook dan is er nog voldoende bergruimte beschikbaar.

Kortom, zou dit uw kans kunnen zijn? Wacht dan niet te lang en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Algemene informatie:
In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie of waarborgsom verplicht worden gesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en geldt alleen als eerste informatie. Rechten en plichten zijn pas van toepassing zodra de koopovereenkomst door alle partijen is getekend.