Kluppelshuizenweg 22 Almelo

Kluppelshuizenweg 22 te Almelo

Kavelgrootte460 m²
Inhoud620 m³
Woonoppervlak200 m²
Bouwjaar1991

Verkocht

Wonen in een gezellige en stijlvolle woonstraat met een diversiteit aan vrijstaande woningen. Door het vele groen is een sfeervolle woonomgeving gecreëerd.

Citaat verkoper:” Ik ben iedere keer weer trots als ik onze straat in rijd. Heerlijke woonstraat met een bijzonder ruime en comfortabele eigentijds ingedeelde woning”.

Deze vrijstaande woning is als volgt ingedeeld.

Vanuit de ruime hal kunt u de woonkamer, toilet, slaap-/werkkamer en garage bereiken. Op eenvoudige wijze is een deel van de garage te wijzigen in een badkamer. Het toilet is recent vervangen en is bijzonder; in de toiletpot is namelijk de afzuiging verwerkt waardoor luchtjes direct worden afgezogen. De woonkamer is tuingericht waardoor u door de grote schuifdeuren goed zicht heeft in de achtertuin. In de woonkamer is een massief eiken vloer gelegd. Ook bevindt zich hier een strakke open haard.

In de ruime keuken is een moderne inbouwkeuken met eetbar geplaatst. Hier heeft u de beschikking over een gaskookplaat, afzuigschouw, koelkast, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken is de functionele bijkeuken te bereiken met ruimte voor witgoed en proviand.

De overloop op de eerste verdieping is met recht riant te noemen. Hier kunt u zelfs nog een hoek inrichten met bijvoorbeeld fitnessapparatuur of bureau. Op deze verdieping bevinden zich vier slaapkamers waarvan er twee zeer ruim zijn. Vanuit de achterste slaapkamer is een klein dakterras bereikbaar. Op de eerste verdieping is tevens veel bergruimte beschikbaar. Het toilet bevindt zich niet in de badkamer maar hiervoor is een aparte ruimte aanwezig. De badkamer is helemaal van deze tijd. Een strak wastafelmeubel en ruime glazen douchehoek. Zelfs de spiegel is verwarmd waardoor deze niet meer beslaat.

Tot slot is er nog veel bergruimte op de zolder die te bereiken is via een vlizotrap.

Rondom de woning is een fraaie tuin aangelegd met twee terrassen en een vijverpartij. Aan de voorzijde kunt u uw auto onder de carport parkeren en daarnaast zijn er nog twee plaatsen beschikbaar.

De woning is in 1991 gebouwd op een perceel van 460 m². Het geheel is altijd keurig onderhouden en in 2017 is de buitenzijde nog geschilderd. Alle voorzieningen zoals winkelcentrum, openbaar vervoer en scholen zijn op korte afstand gelegen.

Kort samengevat: een goed onderhouden, ruime, speels ingedeelde vrijstaande woning met moderne voorzieningen en gelegen in een bijzonder fraaie woonomgeving.

Wij nodigen u dan ook graag van harte uit.