Het Stroink 46 Enschede

Het Stroink 46 te Enschede

Kavelgrootte  163 m²
Inhoud 410 m³
Woonoppervlak 121 m²
Bouwjaar 1979

Vraagprijs € 175.000,-- k.k.

Op zoek naar een ruime eengezinswoning? Lees dan rustig verder.

Wij mogen namelijk namens de eigenaar u deze goed onderhouden tussenwoning te koop aanbieden. Na vele jaren er met veel plezier te hebben gewoond gaan zij nu weer een deurtje verder.

De woning is in 1975 gebouwd op een kavel van 163 m². De inhoud bedraagt circa 410 m³.

De woning ligt op korte afstand van alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer. Ook de rijksweg A35 is binnen enkele minuten bereikbaar evenals het buitengebied van Enschede. Het Stroink is een brede straat waardoor er vóór de woning ook een fijne omgeving is ontstaan. Parkeren doet u op het naast gelegen parkeerterrein.

De woning is als volgt ingedeeld:

Begane grond:
Hal, toilet met wandcloset, tuingerichte woonkamer met laminaatvloer, open keuken met nette aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser, provisiekast, bijkeuken en schuur. Achter in de tuin heeft de eigenaar een overkapping , voorzien van elektriciteit, gebouwd voor de lounge set.

Eerste verdieping:
Aan de overloop grenzen drie ruime slaapkamers en een keurige badkamer met wastafel, wandcloset en douchehoek.

Tweede verdieping:
Middels  een vaste trap is de zolderkamer met dakraam via de voorzolder met opstelplaats voor de wasmachine te bereiken. Op het dak ligt een zonnepaneel voor de zonneboiler.

De tuin ligt op het zuiden en is aan de achterzijde bereikbaar via een achterom.

Wij merken dat het aanbod van woningen afneemt dus wanneer u mogelijke interesse hebt wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak.

In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie/waarborgsom verplicht worden gesteld.