Helmond Kranenbroek

Kranenbroek Helmond

Kavelgrootte  200 m²
Inhoud -- m³
Woonoppervlak -- m²
Bouwjaar   00

Te koop € 27.000,-- kosten koper

 

Bent u op zoek naar een kleine investering omdat geld op de bank tegenwoordig al snel geld kost?

Misschien is het dan goed om eens te kijken naar dit perceel met een oppervlak van 200m². Het perceel maakt onderdeel uit van het toekomstige uitbreidingsgebied Kranenbroek van Helmond. Het perceel is gelegen ten zuiden van de Neervoortse Dreef in het bestemmingsplan Brandvoort II en heeft een uit te werken bestemming Woongebied.

De kavel heeft naar verwachting niet het oppervlak om er een woning op te bouwen maar u hebt wel een positie in het toekomstige uitbreidingsgebied. In het bestemmingsplan is omschreven dat binnen het gebied tussen de 1.000 en 1.350 woningen komen.

Als wij uw belangstelling hebben gewekt informeren wij u graag verder. Neem dan even contact met ons op.

Aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Verdere informatie:

Er is een Masterplan en beeldkwaliteitsplan opgesteld door Brainport Smart District. Bij navraag is gebleken dat dit een mogelijke leidraad voor de toekomst is. Het plan kunt u zien door < hier > te klikken. In dit plan maakt het perceel hier onderdeel van uit en valt het perceel naar het schijnt in een groenvoorziening. Maar zoals gezegd hoeft het plan niet op deze wijze te worden uitgevoerd.

Het perceel wordt ter speculatie aangeboden. Het is dus niet zo dat u hier een kavel koopt om direct op te bouwen. Ook is het geen perceel waar u nu zaken op kunt stallen. Het is momenteel weiland. Een groot agrarische perceel is indertijd gesplitst in allemaal kleine kavels ter speculatie waar deze kavel onderdeel van uit maakt. De feitelijke situatie is niet  gewijzigd.

Indien u deze kavel koopt gaat u er van uit dat u in de toekomst gesprekspartner bent bij aankoop door bijvoorbeeld de gemeente omdat zij deze nodig heeft voor de ontwikkeling van het gebied. Ook hebt u mogelijk een positie om op een andere locatie in het plan een perceel terug te krijgen/kopen of rendement te halen bij verkoop. Dit zal een onderhandeling moeten zijn tussen u en de toekomstige koopgegadigde. Er is dus uitdrukkelijk sprake van speculatie en geheel voor uw eigen risico.

Mocht u verder interesse hebben dan kunt u via de mail een bieding uitbrengen op het perceel. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend en bij meerdere kandidaten zal de verkoper beslissen met welke bieding zij verder wensen te gaan.

Er komt niet eerder een overeenkomst tot stand en er gaan pas rechten en plichten gelden nadat de koopovereenkomst door alle partijen is ondertekend.