Hanenberglanden 210 Enschede

Hanenberglanden 210 Enschede

Kavelgrootte  233 m²
Inhoud  452 m³
Woonoppervlak  112 m²
Bouwjaar  1976

Vraagprijs € 168.000,-- k.k.

***** ZEER RUIME GARAGE ***** GROOT WOONPERCEEL*****

Bent u op zoek naar een goed onderhouden en betaalbare hoekwoning met een ruime garage/werkplaats dan zou dit zo maar eens uw woning kunnen worden.

Deze hoekwoning is bijzonder goed onderhouden en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De woonkamer is tuingericht zodat u rechtstreeks vanaf uw bank uw brede achtertuin in kijkt. Het terras is overdekt door middel van een verrijdbare overkapping.

Via de voordeur komt u in de ruime hal met toegang tot toilet, woonkamer en trapopgang naar eerste verdieping. De tuingerichte woonkamer is ruim met meerdere indelingsmogelijkheden voor uw meubels. De half open keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken met fantastisch zes pits kooktoestel, afzuigkap, oven, vaatwasser, magnetron en koelkast. Naast de woning staat een grote garage/werkplaats met hefbrug. Aan de voorzijde is deze toegankelijk via een elektrische roldeur en aan de achterzijde zijn twee grote draaideuren aanwezig. Vóór de garage bevindt zich een carport.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers, een kast voor de wasmachine en een vergrote badkamer met twee wastafels, wandcloset en ruime douchehoek.

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier is een vierde slaapkamer met grote dakkapel. Ook is er voldoende ruimte voor het opbergen van uw spullen.

Tevens is er nog een kleine bergzolder op de derde verdieping die met een losse trap is te bereiken.

Kinderen kunnen rustig spelen in de directe omgeving.

Kortom, betaalbaar wonen in een bijzonder keurig onderhouden woning met mooie hobbyruimte.

In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie verplicht worden gesteld.