Elzenstraat 11 Hengelo

Elzenstraat 11 Hengelo

Kavelgrootte 213 m²
Inhoud 390 m³
Woonoppervlak 118 m² 
Bouwjaar 1933

Vraagprijs € 175.000,-- k.k.

Rustig wonen op korte afstand van het centrum in een bijzonder ruime middenwoning. Dat is mogelijk aan de Elzenstraat. De woning is altijd keurig onderhouden met behoud van de goede elementen uit de 30-er jaren. Zo is bijvoorbeeld het glas in lood nog geheel intact en zijn de paneeldeuren nog aanwezig. Achter de woning bevindt zich een diepe op het zuiden gerichte achtertuin die ook via een achterom te bereiken is.

U betreedt de woning via een hal met trapopgang naar eerste verdieping, toegang tot de provisiekelder, keuken en woonkamer. Vanuit de doorzonwoonkamer heeft u een vrij uitzicht in de tuin en over de Elzenstraat. In de woonkamer is een open haard aanwezig. De afgesloten keuken is voorzien van een keurige inbouwkeuken met gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met kleine vriezer en een combimagnetron.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een badkamer met wastafel, toilet, douche en wasmachine-aansluiting.

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Hier is op eenvoudige wijze een kamer afgetimmerd maar even makkelijk is dit te wijzigen. Twee zolderkamers behoort tot de mogelijkheden.

Direct achter de woning staat een stenen schuur en achter in de tuin is nog een houten tuinchalet aanwezig.

Bent u geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak en dan laten wij u de woning graag zien.