De Wulp 6 Almelo

De Wulp 6 Almelo

Kavelgrootte  156 m²
Inhoud 360 m³
Woonoppervlak 102 m²
Bouwjaar 1987

Verkocht

 

SPECIAAL VOOR DE STARTERS; Betaalbare tussenwoning met berging.

In een woningmarkt waarin alles steeds duurder wordt en starters bijna geen kansen meer krijgen kunnen wij gelukkig voor hen deze woning aanbieden. De woning is eenvoudig ingericht maar geeft daarom des te meer kansen om naar eigen wens aanpassingen te doen.

De Wulp 6 is gelegen in de buurt Leemslagen-Oost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt zoals winkels en scholen. Het centrum van Almelo is goed op de fiets te bereiken en de uitvalswegen bevinden zich in slechts 2 minuten rijden.

De woning heeft een woonoppervlakte van circa 102 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 156 m2. De woning is gebouwd in 1987 en heeft een energielabel B.

Op de begane grond bevindt zich een hal, toilet en een doorzonwoonkamer met laminaatvloer. De half open keuken is voorzien van een eenvoudige aanbouwkeuken. Via de keuken is de berging bereikbaar met deur naar de achtertuin. De tuin is ook via een achterom bereikbaar.

Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een badkamer met wastafel, douche en aansluiting voor wasmachine.

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier kun je met gemak een vierde slaapkamer creëren.

Ben jij die starter en zie je het helemaal zitten om deze woning tot een fijne woonplek te maken dan nodigen we je graag uit. De woning is snel beschikbaar.

Algemene informatie:
In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie of waarborgsom verplicht worden gesteld en wordt een ouderdomsclausule opgenomen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en geldt alleen als eerste informatie. Rechten en plichten zijn pas van toepassing zodra de koopovereenkomst door alle partijen is getekend.