De Voortmors 11 Weerselo

De Voortmors 11 Weerselo

 

Kavelgrootte  346 m²
Inhoud 410 m³
Woonoppervlak 110 m²
Bouwjaar 1972

Vraagprijs € 298.000,-- kosten koper

 

Rustig wonen, een riant perceel en een gezellige woonomgeving zijn zomaar enkele kenmerken van deze halfvrijstaande woning. Naast de woning staat een ruime garage met carport en een oprit die ruimte biedt voor meerdere auto’s. De woning is in gebouwd op een perceel met een oppervlakte van 346 m².

Weerselo is een kleine, hechte gemeenschap waar alle primaire voorzieningen aanwezig zijn, zoals supermarkt, slager en bakker. Ook is er een kinderopvang en basisschool. Weerselo is centraal gelegen tussen de plaatsen Oldenzaal, Hengelo en Tubbergen.

Op de begane grond bevindt zich een hal, toilet, bergkast, ruime woonkamer met open haard en een halfopen keuken. De vloer is voorzien van plavuizen. De achterdeur geeft toegang tot een kleine hal, zodat de buitendeur niet direct grenst aan de woonkamer. Vanuit de woonkamer kunt u de tuin bereiken via een aluminium schuifpui. De nette inbouwkeuken is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, magnetron, keukenboiler en koel-vriescombinatie. Op het perceel staat tevens een vrijstaande garage  met stalen kanteldeur en carport. Achter de woning ligt een mooie besloten tuin met veel privacy. Door deze besloten ligging kunt u al snel buiten zitten en genieten van het zonnetje.

Op de verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een kleine kamer die nu wordt gebruikt als kledingruimte. De keurige badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen schuifwand, wandcloset en een dubbele wastafel.

De bergzolder is bereikbaar via een schuiftrap.

Kortom, een woning die is voorzien van alle gemakken.

Deze tekst en foto’s geven u een eerste indruk van de woning maar kunnen u niet alles laten zien. Graag nodigen wij u dan ook van harte uit om de fijne sfeer in de woning zelf te kunnen beoordelen.

Algemene informatie:
In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie of waarborgsom verplicht worden gesteld.

Omdat de woning ouder is dan 25 jaar zal er een ouderdomsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en geldt alleen als eerste informatie. Rechten en plichten zijn pas van toepassing zodra de koopovereenkomst door alle partijen is getekend (schriftelijkheidsvereiste).