Triomfboog 62 Enschede

Triomfboog 62 Enschede

 

 

Kavelgrootte  174 m²
Inhoud 470 m³
Woonoppervlak 130 m²
Bouwjaar 2008

Te koop € 450.000,-- k.k.

 

In 2008 is de wijk De Groene Bogen gerealiseerd. Deze prachtige en rustige woonwijk is ruim opgezet en ligt op korte afstand van het centrum van Enschede. Het plan is indertijd geïnspireerd door de sfeer van Engelse tuinsteden waar landschap en stad zijn geïntegreerd tot een harmonieus geheel. In vijf minuten sta je in het historische Volkspark of in het . De rijksweg A35 is binnen enkele minuten te bereiken.

Deze prachtige parkwoning is direct gelegen aan het aan de achterzijde gelegen park met daarin diverse speeltoestellen voor de kinderen

De woning is uitstekend onderhouden en voorzien van alle luxe en comfort. Een ander mooi kenmerk is de vele lichtinval in de woning door de ligging op het zuiden. De achtertuin met veel privacy is eveneens op het zuiden gelegen en is onderhoudsvriendelijk ingericht. Vanuit de tuin heb je een prachtig vrij zicht op het achtergelegen grote park. Aan de voorzijde van de woning kun je twee auto’s op eigen terrein parkeren

Het woonperceel heeft een oppervlak van 174 m² en een woonoppervlak van circa 130 m².

Op de begane grond omvat de woning een hal, toilet met wandcloset en fontein, L-vormige woonkamer met tuindeuren naar het terras, open keuken met luxe inbouwkeuken voorzien van 5-pits kooktoestel, afzuigkap (recirculatie), vaatwasser, koelkast, vriezer en combi-oven. Het aanrechtblad is gemaakt van graniet. Vanuit de keuken is het terras eveneens te bereiken. Onder de trap is een ruime provisiekast gerealiseerd. Op de vloer is een fraaie laminaatvloer met houtmotief aangebracht. Voor de woning staat een vrijstaande berging. De woning ligt ongeveer een meter boven het maaiveld waardoor de privacy is geborgd.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een prachtige moderne badkamer aanwezig. In de badkamer bevinden zich een wastafelmeubel, inloopdouche, wandcloset en ligbad. Boven de wastafel hangt een verwarmde spiegel.

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier is een vierde slaapkamer gerealiseerd. Achter de knieschotten is veel bergruimte aanwezig. Op de voorzolder is er ruimte voor de wasmachine en droger.

Ben je dus op zoek naar een ruime en luxe uitgevoerde woning dan nodigen wij je van harte uit.

Algemene informatie:
In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie of waarborgsom verplicht worden gesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en geldt alleen als eerste informatie. Rechten en plichten zijn pas van toepassing zodra de koopovereenkomst door alle partijen is getekend (schriftelijkheidsvereiste).