Burcht 28 Almelo

Burcht 28 te Almelo

Kavelgrootte 263 m²
Inhoud 465 m³
Woonoppervlak 129 m²
Bouwjaar 1976

Verkocht

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Milieu, energie en toenemende kosten. Dit zijn actuele zaken waar veel mensen heden ten dage over nadenken. Wat gaat ons klimaat doen en hoe gaat onze energierekening er uit zien. Eén ding is misschien wel zeker; het wordt niet goedkoper. Met deze gedachte hebben de huidige eigenaren van deze fantastische eengezinswoning reeds 18 zonnepanelen aangebracht waardoor zij in hun eigen energiebehoefte kunnen voorzien. Het afgelopen jaar is er maar liefst een opbrengst geweest van circa 3.900 kW. Dit geweldige systeem wordt u ter overname aangeboden.

Natuurlijk is dit niet de enige reden waarom deze woning mogelijk interessant voor u is. Zo is de woning aan de linkerzijde ook uitgebouwd met een bijkeuken en een geïsoleerde berging. Vanuit de bijkeuken is de garage te bereiken. Ook is de entree van de woning vergroot. En in de tuin staat tevens nog een tuinschuur voor eventueel een motor of andere spullen.

In de afgelopen jaren zijn ook alle kozijnen vernieuwd en is er isolerende beglazing geplaatst. Ook is de spouw nageïsoleerd.

Kortom: reden genoeg om deze woning nader te bekijken.

De entree van de woning is gewijzigd waardoor u nu aan de zijkant van de woning binnenkomt. Via deze ruime hal is het toilet en de woonkamer te bereiken. Ook bevindt zich hier een grote provisiekast en is er ruimte voor de garderobe. In het ruime toilet is een modern wandcloset geplaatst.

De woonkamer heeft een L-vorm en op de vloer is een hoogwaardige novilon vloer met PVC toplaag gelegd. Aan de achterzijde bevindt zich de keuken en hier is een inbouwkeuken geplaatst met keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. In de ruime bijkeuken is ondermeer een mogelijkheid voor de wasmachine en droger (aansluiting is eenvoudig te realiseren). Ook is het mogelijk de bijkeuken op een andere wijze te gebruiken (bijvoorbeeld hobbyruimte). Er is namelijk nog een via de bijkeuken te bereiken berging voor bijvoorbeeld de fietsen. En natuurlijk ontbreekt de volwaardige garage met volautomatische geïsoleerde sectionaal deur niet.

De achter de woning gelegen onderhoudsvriendelijke tuin heeft een uitgang naar de doodlopende straat en door de westelijke ligging kunt u altijd genieten van de zonnige dagen.

Op de eerste verdieping zijn momenteel twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer is oorspronkelijk twee slaapkamers geweest en deze situatie is eenvoudig weer te herstellen. Ook is er een ruime badkamer met wastafelmeubel, wandcloset en ligbad. De wasmachine en droger staan opgesteld in een aparte kast die via de overloop bereikbaar is.

De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap. Hier is wederom een ruime slaapkamer aanwezig en een overvloed aan bergruimte (twee aparte bergruimten).

De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “De Schelfhorst” en alle voorzieningen zoals scholen en winkelcentrum zijn op korte afstand gelegen.

De huidige eigenaren zijn altijd zuinig geweest op hun woning en hebben het altijd keurig onderhouden.

Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.