Breemarsweg 329 Hengelo

Breemarsweg 329 te Hengelo

Kavelgrootte294 m²
Inhoud415 m³
Woonoppervlak124 m²
Bouwjaar1935

Verkocht

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Sommige woningen moet je ´voelen´. Dan ervaar je namelijk pas de heerlijke en goede sfeer die er hangt. Relaxt ontspannen in de gezellige woonkamer of heerlijke samen zijn en dineren in de voortreffelijke en riante woonkeuken. In de keuken is de AGA een echte blikvanger (zie ook de website van Aga). Dit is een kostbaar en bijzonder kooktoestel met verschillende ovens en verschillende temperatuurzones. Deze doet ook dienst als verwarming.

Voor de klussers is er een grote schuur aanwezig die natuurlijk ook dienst kan doen als garage. Voor de prachtige zomers staat er achter in de tuin een fraaie overkapping voor de loungeset en tevens staat hier een kleine houtkachel. Met een mooie buitenkeuken kan hier natuurlijk ook de winterBBQ gehouden worden.

Op de begane grond bevindt zich de hal met granitovloer, toilet, L-vormige woonkamer met houten vloer en suitedeuren naar de woonkeuken. In de woning treft u ook nog de originele glas in lood ramen aan. De woonkeuken is in 2004 aangebouwd. Hier is ook een vloerverwarming aangelegd. De inbouwkeuken is voorzien van een AGA kooktoestel, afzuigschouw, koelkast en vaatwasser. Vanuit de keuken is een provisiekelder bereikbaar.

De eerste verdieping is onderverdeeld met twee slaapkamers, een wasruimte (voormalige douche) en een badkamer met wastafel, toilet, hoekbad en afgesloten douchehoek. De spiegel in de badkamer is verwarmd waardoor deze niet meer beslaat. Ook is de vloer voorzien van een vloerverwarming.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers. Ook is er bergruimte aanwezig.

De woning is altijd keurig onderhouden.

Voorzieningen zoals supermarkt, scholen en openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen. Zwemmen kan in de dichtbij gelegen zwemvijver van het Tuindorp. Het Tuindorpbad is een rijksmonument, centraal gelegen in de wijk Tuindorp in Hengelo.

Laat u verrassen, maak een afspraak voor een bezichtiging en wij laten u de woning in alle rust zien.