Beckumerstraat 4 Hengelo

Beckumerstraat 4 Hengelo

Beckumerstraat 4 Hengelo

Beckumerstraat 4 Hengelo

Kavelgrootte  200 m²
Inhoud 335 m³
Woonoppervlak 92 m²
Bouwjaar 1911

Verkocht

 

Wonen in het prachtige Tuindorp ’t Lansink.

De goede sfeer en het authentieke gevoel is er nog in deze fraaie tussenwoning. Achter de woning ligt een verzorgde diepe achtertuin. Parkeren doet u in de rustige woonstraat. De dagelijkse boodschappen? Dat kan in het nabij gelegen winkelcentrum Esrein maar natuurlijk ook in het centrum van Hengelo welke zich op loopafstand bevindt.  De rijksweg A1 en A35 zijn in 5 minuten bereikbaar.
Kortom, een heerlijke en sfeervolle woning met een centrale ligging.

Begane grond:
Hal, opkamer die momenteel in gebruik is als werkkamer, ruime woonkamer met houtkachel en laminaatvloer, aparte keuken met in stijl uitgevoerde keuken voorzien van inductie kookplaat, afzuigschouw, oven, koelkast en vaatwasser. Via de hal is er de toegang tot de provisiekelder. Via de keuken is het toilet bereikbaar alsmede de keurige doucheruimte met wastafelmeubel.

Achter de woning is een kleine veranda aangebouwd voor uw tuinset en achter in de tuin is een tuinchalet aanwezig. De achtertuin is via een achterom te bereiken.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een overloop en drie slaapkamers aanwezig.

Tweede verdieping:
Kleine bergzolder.

Voor een eerste indruk zijn er natuurlijk foto’s maar om het juiste gevoel te krijgen nodigen wij u toch graag uit voor een bezichtiging.

Algemene informatie:
In de koopovereenkomst zal afgifte van een bankgarantie of waarborgsom verplicht worden gesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en geldt alleen als eerste informatie. Rechten en plichten zijn pas van toepassing zodra de koopovereenkomst door alle partijen is getekend.