Avondroodvlinder 88 Enschede

 

Avondroodvlinder 88 Enschede

Kavelgrootte  105 m²
Inhoud  370 m³
Woonoppervlak  108 m²
Bouwjaar  2004

Vraagprijs € 184.000,-- k.k.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

In 2004 is in het noordelijke deel van de Eilermarke deze fraai ontworpen verandawoning gebouwd op een kavel van 105 m². Dit wijkdeel wordt ook wel “Het Boshof” genoemd en wordt gekenmerkt door het bestaande bos die de woningen omsluit. De woningen hebben een bijzondere architectuur en zijn voorzien van een ruim dakoverstek met daaronder een veranda.   

Achter de entree bevindt zich een ruime hal met toilet, meterkast en bergkast onder de trap. Vanuit de hal komt u in de tuingerichte woonkamer van waaruit ruim zicht is op de achtertuin met daarin een houten schuur. De tuin is op het zuiden gesitueerd. Via de woonkamer komt u in de keuken waarin u een luxe inbouwkeuken aantreft met 4 pits gaskookplaat, oven, vaatwasser en een koelkast met drie vriesladen. Aan de voorzijde bevindt zich nog een ruime werkkamer met fraai uitzicht op een riant grasveld met manifeste bomen. Op de eerste verdieping heeft u de beschikking over 3 slaapkamers en een badkamer met douche,wastafel en toilet. De tweede verdieping is te bereiken via een vaste trap en hier is eveneens een riante vierde slaapkamer af te timmeren. 

Alle openbare voorzieningen, scholen en het winkelcentrum bevinden zich op korte afstand. Het gaat hier om een tussenwoning op een werkelijk unieke locatie met veel natuur waarvan u de waarde eigenlijk alleen in kunt schatten door ter plaatse een kijkje te komen nemen. Wij nodigen u dan ook graag van harte uit.