Aankoop

Het kopen van een woning.

Het kopen van een woning is naar alle waarschijnlijkheid niet iets wat u regelmatig doet. Het is daarom ook niet vreemd als u niet weet waar u allemaal op moeten letten. Peter W.M. Schiphorst Makelaardij houdt zich wel dagelijks bezig met de aankoop van onroerend goed. Zo worden onder andere alle privaatrechtelijke en publiekrechtelijke zaken onderzocht. Tevens wordt de woning beoordeeld op de onderhoudsstaat en eventuele gebreken. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de laagst mogelijk prijs voor u te realiseren. Ook voor u kunnen wij daarom een positieve bijdrage leveren aan misschien wel de grootste investering van uw leven.

AankoopVeel mensen zien op tegen de vergoeding die de makelaar voor deze aankoopdienst in rekening brengt. Maar juist in aankoopsituaties kunnen op emotie gebaseerde besluiten verkeerd uitpakken. Aspirant-kopers staan er vaak niet bij stil, dat een deskundige blik op de bouwkundige staat, kennis van de regionale woningmarkt en de juiste inschatting van de prijskwaliteitsverhouding zich dubbel en dwars terug verdienen. Zeker in deze roerige tijden is een goede professionele onderhandelingspartner gewenst.

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met een zeer persoonlijk en klein hecht team met enthousiasme om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de aankoop van uw woning.